MindFulnessTherapy

Coaching

CUNOAȘTE-ȚI PUNCTELE FORTE

Felicitări, ai întrebat persoana potrivită pentru a putea face unele schimbări cheie în viața ta. Simți că nu îți atingi potențialul? De parcă plutești sau ești pierdut? Dacă te simți blocat și ești pregătit pentru o schimbare, coaching-ul este pentru tine. Sesiunea de coaching este una bazată pe „Testul Clifton”, cel mai complex test de personalitate de care poate beneficia oricine, la orice vârstă.

Avem un specialist care se ocupă de consilierea personală de peste 40 de ani și doi specialiști acreditați internațional Gallup ca și Coach StrengthsFinder (descoperirea talentelor și transformarea acestora în puncte forte personale).

În stabilirea punctelor forte avem o experiență de peste 8 ani, în care am testat și consiliat peste 500 de persoane, atât individual cât și în cuplu, în familie, în echipe sau chiar întregul personal al unor secții de producție

Ionela Valentina Cioată

Coach certificat Gallup

Dan Trușculescu

Consilier de dezvoltare personală

Laria-Maria Trușculescu

Coach certificat Gallup

Ce este un coach?

Un coach este o persoană care prin anumite tehnici specifice, cum ar fi tehnica întrebărilor neutre, te ajută să dobândești o nouă perspectivă asupra problemei cu care te confrunți, te asistă în stabilirea obiectivelor și în dezvoltarea unui plan excelent pentru a le atinge. El te însoțește pe tot parcursul călătoriei tale și te îndrumă până în momentul în care ți-ai atins obiectivele și țelurile, fie ele personale sau profesionale. Coaching-ul poate suna ca un concept străin pentru unii, dar pentru a avea succes în carieră, în proiectele profesionale specifice, în viața profesională, dar și în cea privată, ai nevoie de experiența, de sprijinul entuziast și de perspectiva obiectivă a unui coach. Acest lucru este la fel de adevărat și valabil atât în cazul unui CEO, unui antreprenor, unui lider în afaceri, director, în cazul diverșilor profesioniști, cât și în cazul tuturor celorlalți oameni. Așadar, un coach este un profesionist care te ajută să îți maximizezi potențialul, să îți depășești limitele părăsind zona de confort, astfel încât să te poți bucura la finalul călătoriei de succesul mult dorit.

Ce putem face pentru tine:

Competența în coaching, dublată de o îndelungată experiență în consiliere și îndrumare, va permite echipei noastre să te asiste printr-o serie de tehnici și metode specifice, în găsirea celor mai potrivite soluții la problemele profesionale și personale cu care te confrunți.
Află în continuare cu ce te vor ajuta descoperirea talentelor tale și transformarea lor în puncte forte, în viața de zi cu zi:

O nouă perspectivă asupra propriei persoane:

vei ști cine ești, care sunt punctele tale forte, ce abilități ai și cum îți poți atinge potențialul maxim. Uneori vei fi provocat cu întrebări dificile care să îți dea de gândit, dar care îți vor lărgi neașteptat orizontul cunoașterii.

Mai multă încredere în sine:

Acolo unde înainte ai avut doar bănuieli, acum poți spune sigur: acesta sunt eu! Această încredere în sine nu va fi resimțită numai de tine, ci și de toți cei pe care îi întâlnești!

Claritate:

O nouă perspectivă în abordarea problemelor te va ajuta să-ți alegi mai ușor calea, să te concentrezi mai bine, să planifici, să fii mai responsabil, să duci la bun sfârșit ceea ce ai început și să înțelegi de ce unele situații sunt ideale pentru tine, iar altele nu.

Mai multă satisfacție și eficiență:

Înțelegând mai bine ce te motivează și ce este important pentru tine, vei aborda sarcinile cu mai mult angajament, prin urmare vei deveni mai productiv. Energia vine în mod natural și nu trebuie forțată. Toate acestea te vor face mai fericit.

Iubirea de sine:

Vei învăța să ai grijă de propriile nevoi, fără să-ți sacrifici starea de bine pentru a face pe plac altora și vei învăța să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți.

Lider mai eficient:

Înțelegerea a ceea ce te reține sau te împiedică să fii performant, te va determina să-ți depășești limitele și vei câștiga abilitățile de a te conecta corect cu ceilalți, pentru a-i inspira și motiva, conducându-i spre succesul mult dorit.

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume:

Prin obținerea unui feedback direct și onest din partea noastră vei dobândi curajul, forța, pasiunea și mai ales încrederea necesară pentru a depăși orice provocare și pentru a înlătura orice obstacol neașteptat pe care viața ți-l așează în cale. Astfel vei deveni o nebănuită sursă de inspirație pentru cei cu care vei veni în contact.

Leadership coaching

Managementul orientat către talente/puncte forte (strengthfinder) ajută la identificarea și descoperirea potențialului unui manager de top, middle management, al unui angajat pe care doriți să îl promovați sau al unei echipe. Acest lucru are un impact măsurabil asupra:

  • calității muncii
  • feedback al clienților
  • productivitate crescuta
  • rentabilitate

Coaching de echipă

O echipă este mai mult decât suma indivizilor ei – și anume atunci când oamenii lucrează împreună dinamic cu punctele lor forte. Dacă fiecare angajat își cunoaște propriile talente și cele ale colegilor săi, colaborarea se îmbunătățește. Echipa își abordează sarcinile cu mai mult angajament și concentrare și devine mai productivă, crescând astfel semnificativ performanța întregii echipe.

Coaching personal

Îți cunoști scopul existenței? Descoperă-ți propria strălucire, specifică doar ție – superputerea ta. Descoperă-ți talentele și oportunitățile. Eu te voi sprijini în realizarea și manifestarea întregului tău potențial.

Prețuri:

Elevii, studenții, pensionarii și persoanele peste 60 de ani pot beneficia de discount de 10%.

Serviciu Informații Preț / persoană (lei)
Coaching Gallup talente 270 test StrengthsFinder + 230 coaching; 1 ora 500
Coaching Gallup talente 500 lei + 230 lei x 4 ședințe + 1 gratis 1420
Life Coaching 1 h 200
Abonament Life Coaching 200 lei x 5 ședințe + 1 gratis 1000