MindFulnessTherapy

Terapie

NU CREDE TOT CE ÎȘI ÎNCHIPUIE CREIERUL TĂU

Treci peste fricile, dependențele, depresiile, anxietățile, obiceiurilor nocive pe care le ai. Preia controlul complet asupra ta, a emoțiilor tale, a ceea ce vrei să devii și în final… asupra creierului tău (mindfulness).

Dan Trușculescu

Consilier de dezvoltare personala

Laria-Maria Trușculescu

Coach certificat Gallup

Tipuri de terapii:

Frică de insecte/animale (păianjeni, viermi, șoareci, șerpi etc.)

Vorbit în public

Ai frică de a vorbi în public? Ai o prezentare și nu știi cum să te pregătești sau dacă vei reuși să o susții fără probleme? Programul te ajută să depășești această carență și să te poți duce stăpân pe tine, să susții o disertație în public.

Frica de a conduce

Îți e frică la fiecare lecție? De condusul noaptea sau pe furtună? Nu știi la ce să te aștepți și dacă vei reuși? Intră într-o simulare perfectă de condus. Mergi printre străzi pline de bicicliști, mașini și autobuze, autostrăzi și poduri, astfel trăind exact cum va fi la volan. Treci peste frica de a conduce într-un mediu sigur, unde nu există pericolul de accidente.

Frica de spații deschise și Frica de mulțime

Ai frică de spații deschise? Simți că te pierzi sau ești în pericol? Îți e frică să fii pe scenă? Experimentează și treci peste frică cu ajutorul VR-ului. De la câmp deschis, până la piețe mari publice și mulțimi de oameni.

Pregătire pentru interviu

Ai un interviu și nu știi cum să te pregătești? Îți e frică de persoana care va ține interviul, nu știi la ce să te aștepți? Cu acest program, putem simula un interviu, învățând astfel să faci față diverselor variante de interviu și a situațiilor neplăcute ivite în timpul acestuia.

Frica de înălțime

Programul te ajută să scapi de această neplăcută senzație în atâtea ședințe câteva sunt necesare pentru îndepărtarea totală a acestei frici.

Copacul meditației

Meditația te ajută să scapi de traumele emoționale, provocate de depresie și de anxietate.

Teleportare

Ai traume, frici, amintiri neplăcute, ai trăit evenimente neplăcute legate de un anumit loc, care te stresează sau te disturbă? Vei fi ajutat și îndrumat repetitiv, până când locul respectiv nu te mai deranjează.

Dependența de alcool

Vrei să scapi de această dependență? TU HOTĂRĂȘTI. Programul VR și consilierea pe parcursul lui te vor ajuta să scapi de această dependență.

Anxietatea de a cunoaște persoane noi

Ești o persoană introvertită? Îți faci greu prieteni noi? Te integrezi greu în grupuri sociale noi? Consilierea combinată cu programul VR va rezolva această problemă.

Curs introductiv despre depresia adolescentină

Ești adolescent și nu știi dacă trăirile tale de viață sau cele legate de cei din jurul tău, au vreo soluție? Nu știi dacă aceste probleme sunt provocate de profilul educațional impropriu ție, de mediul social sau de o depresie a adolescenței, seminarul, programul VR și consilierea te vor ajuta să afli. Ne oprim atunci când problema e rezolvată.

Curs introductiv despre depresie

Seminariile, consilierea și programul VR te vor ajuta, în câteva ședințe, să ieși din starea de depresie. Trebuie doar să fii sincer cu tine și să dorești asta.

Curs introductiv despre dependențe

Dependențele pot fi: fumatul, alcoolul, drogurile, medicamentele, alimentele, băuturile sau altele. Putem avea o varietate foarte mare de dependențe, care la un moment dat încep să ne deranjeze pe noi înșine, familia sau pe cei din jur. Seminarul, programul VR și consilierea vă ajută să vă eliberați de dependențe.

Curs introductiv despre traume

Trauma are la bază o trăire emoțională distructivă. De multe ori e bine ascunsă în subconștientul nostru și atunci când nu ne așteptăm ne modifică comportamentul pe care am dori să îl manifestăm. Programele VR, seminariile și consilierea personală, vă ajută să conștientizați și să eliminați traumele și efectele lor.

Curs introductiv despre anxietate

Anxietatea, frica de ce va veni peste tine în viitorul imediat sau îndepărtat, te poate destabiliza profund. E bine să cunoști de unde vine și să înlături efectele ei. Programul VR, corelat cu consilierea personală, vă determină să conștientizați și să înlăturați acest blocaj pentru ca să puteți lua deciziile corecte pentru acțiunile din viitor.

Prețuri:

Elevii, studenții, pensionarii și persoanele peste 60 de ani pot beneficia de discount de 10%.

ServiciuInformațiiPreț / persoană (lei)
Terapie VR (pentru anxietăți, depresii, adicții)50 min140
Abonament Terapie VR 140 lei x 5 ședințe + 1 gratis700